Yoni massage werkt perfect aan de buitenzijde

Azptapac-1

Yoni massage….? Nog nooit van gehoord. Dan heb je als vrouw niet veel gemist tenzij deze wordt uitgevoerd op Tantristische wijze. Anders is een bezoek aan de gynaecoloog bij na net zo klinisch. Komt u maar binnen, doe uw slipje even uit en we gaan u zo snel mogelijk bevredigen. Om dit te realiseren heeft de masseur van dienst een aantal gereedschappen en veel glijmiddel nodig. Gelukkig bestaat er een alternatieve yoni massage. Deze maakt onderdeel uit van een groter geheel namelijk de Tantra massage voor vrouwen. Door de volledige massage te ondergaan is het niet een element op zichzelf. Het plezier en de intensiteit zijn dan ook vele malen groter, dan bij de reguliere yoni massage. In Nederland en België durven steeds meer vrouwen te zoeken naar dit genot. Er zijn slechts een handvol gespecialiseerde masseurs en er is maar één man in de Benelux die echt de top is. De dames komen dan ook uit alle windstreken om te mogen genieten van zijn energie, massage en gezelligheid en dat is Xander van Tantra for Life. Het leuke is dat hij niet eens in je intieme delen moet zijn.

Ook de magazines weten hem inmiddels te vinden om vrouwen een richting te geven in hun leven. Zo heeft het magazine Happynez gevraagd om een artikel wat zij kunnen publiceren. Hiervoor is er overleg geweest met klanten, maar ook met relatietherapeuten. Een gelukkige vrouw is een betere echtgenote en moeder. Laat een vrouw genieten en alles gaat veel beter, dus ook in de relatie. Veel vrouwen zijn ongelukkig omdat hun partner ze al jaren niet meer aanraakt. En als ze dan worden aangeraakt, dan is het snel erop en eraf.

Wat doet vrouwen nog twijfelen? Hun relatie, want ga ik vreemd als ik mij laat masseren? Mannen laten zich door de eeuwen heen al masseren, dus waarom zou een vrouw dat niet mogen. Durf ik mij bloot te geven. Gelukkig heeft de tantra masseur al zoveel gezien, dat een vrouwenlichaam met een paar kilootjes te veel hem echt niet doet schrikken.

Het enige is dat je wel tijdig een afspraak moet boeken, want anders moet je lang wachten. Natuurlijk is een spontane afspraak ook leuk, maar je moet al geluk hebben als er een afspraak kan worden ingepland.

De meest bizarre afspraak van spontaniteit was een mevrouw die om 23.45 uur belt voor een afspraak, maar dusdanig ver moest rijden, dat ze pas om 03.00 uur aanwezig was om te kunnen masseren. Het was dan ook 05.30 uur in de ochtend toen de massage gedaan was. Spontaniteit gaat ver en gelukkig leeft de masseur van Tantra for Life in het hier en nu. De meeste vrouwen willen liever een geplande afspraak binnen een dag of twee. Ook al leven ze in het Hier en NU, je moet ook nog even een oppas vinden voor de kinderen.

Het is altijd spannend, maar voor de masseur is het minder spannend. Deze stelt je gerust, omdat vanwege zijn volwassen uitstraling. Daarbij heeft hij een ontwapenende lach… Meer informatie? Kijk maar eens op www.tantraforlife.nl