Azptapac
Image default
Health

Waarom ik een ooglidcorrectie heb laten doen

Recent ben ik bij Ooglift langs geweest om een ooglidcorrectie te laten doen, ik ben nog steeds heel er blij met deze keuze. Het is nogal een flink besluit, want veel mensen zeggen dat het een vrij intensieve behandeling is waarbij veel komt kijken en de effecten nog lang van te zien zullen zijn, in negatieve zin. Het blijkt dat de mensen die dit vertellen geen weet hebben van hoe een ooglidcorrectie nu echt gaat, want het is iets wat eigenlijk heel snel weer voorbij is en ook helemaal niet ingrijpend is. In deze blog zal ik kort mijn ervaring met een ooglidcorrectie bij Ooglift delen en wellicht komen jullie hierdoor wel tot het besluit om het ook te laten doen.

Mijn ooglidcorrectie bij Ooglift

Mijn ooglidcorrectie was een ervaring waar ik gelukkig geen nare herinneringen aan overgehouden heb, nog steeds ben ik blij met het resultaat en door de lichte behandeling heb ik ook weinig pijn of littekens. De behandeling start altijd met een gesprek waarin bepaald wordt hoe ernstig het probleem is, op deze manier kan bepaald worden hoe lang de behandeling zal gaan duren en hoe groot de wond zal zijn. Je wordt vooraf goed geïnformeerd over de te verwachten zaken. De behandeling start met het reinigen en verdoven van de plek waar de ooglidcorrectie plaats zal vinden. De prik is het enige nare deel van een behandeling bij Ooglift, hiernaast voel je er helemaal niets meer van. Zodra de wond gesneden is wordt het gehecht. Na een week worden de hechtingen weer verwijderd, het zijn geen oplosbare hechtingen. De wondjes zullen snel verdwijnen en al snel wordt het resultaat heel duidelijk zichtbaar.

De positieve gevolgen van een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie brengt een aantal gevolgen met zich mee die over het algemeen als positief worden ervaren. Het is ten eerste tof dat je er een stuk wakkerder uit ziet, je kijkt meer oplettend en geïnteresseerd uit je ogen en niet meer zoals voorheen. Bovendien wordt je zichtveld vergroot, dit is een voordeel voor bijvoorbeeld de verkeersveiligheid, je zich wordt niet meer belemmerd door je oogleden.

 

Related Posts

Een website laten maken in WordPress!

BetanClinics Kliniek in Groningen

Hoe voorkom ik gaatjes?