Azptapac
Image default
Health

Uw kind voorop bij deze mediator in Maastricht

Bent u op zoek naar een mediator in Maastricht? Buitengewoon Mediation kan uw oplossing zijn op het gebied van conflicten en andere narigheden. Door de vele ervaring van mediators Chantal Gerardu en Miranda Möhlmann zorgt u er altijd voor dat conflicten op een juiste en goede manier worden opgelost. Wij zijn gespecialiseerd in scheidingsmediation, herziening van het ouderschapsplan en conflictbemiddeling. Wat ons extra bijzonder maakt, is dat wij kinderen altijd vooraan zetten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen niet de dupe zijn van ruzie van de ouders en gewoon op een normale manier verder kunnen met hun eigen leven. Wij zullen dus erg veel naar de wensen van uw kind luisteren en zo tot een goede oplossing komen waar beide partijen tevreden mee zullen zijn. Ga naar de website: www.kinder-spellen.nl voor meer informatie.

 

Een oplossingsgerichte mediator in Maastricht

 

Wij proberen ons te onderscheiden als de meest kindvriendelijke mediator van Maastricht. Daarnaast bieden wij nog tal van andere voordelen, waar jullie zeker wat aan zullen hebben. Zo bieden wij begeleiding van het conflict tot het eind. Dit geldt ook voor scheidingen, wij zullen jullie intensief tot het eind begeleiden. Wij zorgen er ook voor dat de zakelijke kant wordt geregeld, denk hierbij aan het ouderschapsplan, het scheidingsconvenant en de financiën. Daarnaast zorgen wij dat wij persoonlijk contact hebben met alle betrokkenen, zo horen wij verschillende kanten en kunnen wij beter tot de juiste oplossing komen. En als laatste punt zorgen wij er ook voor dat wij oog hebben voor wat jullie écht gaat helpen.

 

Onrecht aan de kaak stellen

 

Vaak horen wij van klanten dat wij goed zijn in het aan de kaak stellen van onrecht, maar ook aan het openen van gesloten deuren. Wij doen altijd ons uiterste best om met iedereen te kunnen praten en zo elk belang te overwegen. Wij zijn altijd objectief en op zoek naar de beste oplossing voor jullie en jullie kind. Wij specialiseren ons in het vinden van een buitengewone oplossing in elke situatie.

 

Van harte welkom

 

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan een kijkje op onze website en vindt hier alle benodigde informatie. Ook bent u natuurlijk van harte welkom om ons te bellen en zo al uw vragen te stellen. Wij helpen u graag en hopen snel met u mee te mogen denken naar de beste oplossing voor u, uw (ex)-partner en uw kind!  

 

Related Posts

Sportschool In Motion Health

Tandarts Utrecht

Coach je vaardigheden voor je nieuwe job