Azptapac
Image default
Health

Studio 139 nagelsalon Den Haag

 

Bij nagelsalon Den Haag uw nagels laten doen? Complete beautybehandelingen kan u van onze mensen verwachten. Kom snel langs om erachter te komen. Wij zijn een specialist op vele gebieden. Studio 139 is uw partner voor behandelingen rondom schoonheid. Mooie nagels en verzorgde handen zijn voor iedere vrouw die uiterlijke verzorging belangrijk vindt een must. Bij Studio 139 bent u aan het goede adres om dit te verwezenlijken met haar jarenlange ervaring in de professionele hand- en nagelverzorging. Wij helpen u uw brekende, afbrokkelende, splijtende, afgebeten nagels, weer een waar visitekaartje worden.

Als u meer wilt weten over kunstnagels en wat de mogelijkheden zijn om uw eigen natuurlijke nagels te verbeteren of te verfraaien, of u wilt graag weten welke kunstnagels geschikt voor u zijn… is het altijd mogelijk vrijblijvend langs te komen of telefonisch informatie inwinnen. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen!

 

Studio 139 voor uw behandelingen

Studio 139 kan u helpen met allerlei soorten schoonheidsbehandelingen. Bij de Studio 139 kunt u terecht voor een manicure en pedicure. Uw nagels hebben af en toe een goede nagelverzorging nodig. De nagelstyliste weet precies welke nagelproducten goed zijn voor uw nagels. Tevens worden in een nagelsalon niet alleen nagels en teennagels verzorgd en gelakt, u kunt ook kiezen voor speciale ‘nail art’. En niet te vergeten kunt u acrylnagels, kunstnagels en gelnagels laten zetten. Of het nu met uw collega’s op het werk is of met de vriendinnen op school, iedereen heeft het over gel-lak/gelpolish. Is het gewone nagellak? Wij weten er alles van, want bij Studio 139 kun u uw nagels met gel polish laten lakken. Bent u de volgende die wij blij mogen maken? Kom gauw langs of maak een afspraak online.

 

Studio 139 in Den Haag

Komt u langs bij Studio 139 in Den Haag? Wij staan voor u klaar.