Azptapac
Image default
Health

Remedial Teaching

Heeft u interesse in remedial teaching voor Rotterdam? Bij de Onderwijspraktijk van de Wijk kunt u als ouder remedial teachers in zetten om de leerproblemen van uw kind te verhelpen. Er wordt op professionele wijze getest op dyslexie en dyscalculie. Zo kunt u met zo’n didactisch onderzoek achterhalen waar de ware oorzaak van de leerachterstand in schuilt. De gevolgen zijn dan dat het kind beter presteert op school en u als ouder minder zorgen hebt.

Ga daarom naar de Onderwijspraktijk van de Wijk in Rotterdam en maak een afspraak voor remedial teaching. Neem een intakegesprek en zie wat een begeleider en teacher voor uw kind kan betekenen. Zorg voor extra ondersteuning, een betere manier van leren en een persoonlijke aanpak. Kies daarom voor remedial teaching in regio Rotterdam van onze teachers.

Remedial Teacher Rotterdam

In het geval dat u als ouder op zoek bent naar een remedial teacher uit Rotterdam dan zit u goed bij de Onderwijspraktijk van de Wijk. Wij kunnen een begeleider aan het werk zetten om de leerstoornis van uw kind te achterhalen en ongedaan te maken met remedial teaching. Dat doen we onder andere met een dyslexie test of een dyscalculie test, afhankelijk van de situatie en het type leerprobleem. Zo kunnen we met gedegen onderzoek erachterkomen of er sprake is van een concentrieprobleem of wat anders. Een remedial teacher in Rotterdamweet dan goed welk soort teaching die moet toepassen.

Test op dyslexie en dyscalculie

Het is erg belangrijk om voor de aanvang van de remedial teaching in Rotterdam te testen op dyslexie en ook dyscalculie. Met zo’n dyslexieonderzoek of zo’n dyscalculieonderzoek is het mogelijk om te onderzoeken waar de kern van een leerprobleem bij een kind vandaan komt. Voor de ouder geeft dat dan uitsluitsel en zekerheid waardoor het eenvoudiger wordt om de juiste remedial teacher in Rotterdam te vinden. Laat daarom de Onderwijspraktijk van de Wijk u helpen met remedial teaching in het geval dat er is getest op dyslexie en dyscalculie.

 

http://www.deonderwijspraktijkvandewijk.nl/