Azptapac
Image default
Health

Reiki behandeling: een krachtige energie van fysieke, spirituele en emotionele genezing

Voel je je ontmoedigd? Met lichaamspijn? Slapeloosheid? Lage immuniteit? Een Reiki behandeling kan dat allemaal oplossen.

Reiki behandelingen zijn echte onderdompelingen in genezende en creatieve energie, en hun voordelen gaan veel verder dan wat je je kunt voorstellen.

Waar is Reiki voor?

Reiki behandeling is geïndiceerd voor elke fysieke of emotionele kwaal, met zeer effectieve resultaten voor het handelen in alle dimensies van de mens. Reiki wordt veel gebruikt als hulptherapie in ziekenhuizen en zorgt voor verlichting van de spanning en de pijn van de patiënten die het ontvangen.

Een aantal van de ziekten en symptomen die de behandeling met Reiki helpt te bestrijden:

– Angst en stress;
– Bijwerkingen van chemotherapie;
– Lage immuniteit;
– Migraine;
– Slapeloosheid;
– Vermoeidheid;
– Hoge bloeddruk;
– Vermindering van de hersteltijd van operaties.

Hoe werkt de Reiki behandeling?
Reiki behandelingen duren meestal ongeveer een uur, de patiënt ligt de hele tijd op een brancard en het is niet nodig om een kledingstuk te verwijderen, hooguit de bril, mobiele telefoons en sleutels uit de zakken te halen.

Tijdens het Reiki consult zal de therapeut zijn handen leggen op die delen van het lichaam van de patiënt die het meest behoefte hebben aan genezende energie, en de focus van de Reiki behandelingstoepassing zijn de belangrijkste chakra’s van het lichaam, bekend als de zeven hoofdchakra’s.

Chakra’s zijn de energiecentra die verantwoordelijk zijn voor de uitwisseling en assimilatie van de energieën die ons geïntegreerde geheel voeden: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De effecten van de Reiki behandeling worden direct na de eerste sessie gevoeld: een diep gevoel van ontspanning, rust en welzijn; op de lange termijn wordt de Reiki behandeling een grote bondgenoot in de genezing van verschillende soorten ziekten, maar vergeet niet, het is een aanvullende en alternatieve therapie, nooit een vervanging voor conventionele medische behandelingen.

De gunstige effecten van Reiki behandeling op het lichaam
Een van de grote voordelen van Reiki’s behandeling is dat het als een holistische en intelligente therapie werkt op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Na de Reiki behandelingssessies is het gebruikelijk dat mensen verlichting voelen van fysieke pijn en ongemak en van mentale en psychologische malaise, omdat Reiki elke energetische blokkade wegneemt die de goede werking van de chakra’s belemmert.

Dit is het grote verschil van de Reiki behandeling: het zorgt voor het specifieke probleem van elke patiënt op een unieke en efficiënte manier.