Praktijkinrichting van All Dent

Azptapac-1

De praktijkinrichting is een van de belangrijkste aspecten van een tandartsenpraktijk, het verzorgt immers de sfeer binnen de praktijk, kan de efficiëntie verhogen én geeft de patiënten een blijvende indruk van wat voor een soort tandarts je bent. Of je nu nieuw bent, en net een eigen praktijk gaat beginnen, of je al een praktijk hebt die toe is aan een nieuwe praktijkinrichting, All Dent kan je helpen. De praktijkinrichting verdient namelijk alle aandacht, en specialisten die vakkennis hebben van wat handig is en wat niet. Met All Dent kan je met je praktijkinrichting niet verkeerd gaan, we hebben alle aandacht voor de details en zullen toegewijd helpen met het hele proces.

De werkwijze van All Dent bij praktijkinrichting

Jij hebt dus een praktijk waar praktijkinrichting voor nodig is. Heb je zelf al ideeën over hoe het moet? Wij van All Dent gaan daar dan meteen mee aan de slag voor de praktijkinrichting. Het kan echter ook zo zijn dat je de praktijkinrichting liever overlaat aan onze ontwerpers en hun creativiteit. Dat zijn interieurarchitecten die een hart voor tandheelkunde hebben, ruimte praktijkervaring en uitermate geschikt zijn voor het ontwerp van jouw praktijkinrichting. Het concept van de praktijkinrichting moet natuurlijk ook een totaalplaatje zijn, niet dat je eenmalig een tandartsstoel en alle andere onderdelen moet bestellen. Je hebt een concept voor de praktijkinrichting nodig waar je mee kunt werken.

Waar helpt All Dent mee

All Dent is er om bij alle stappen van het proces ondersteuning te bieden bij de praktijkinrichting. Je kunt bij ons terecht voor advies over routing, ergonomie, looplijnen, indeling van de kasten, ruimtes en de rest van de praktijk. Bij All Dent kan je ervan verzekerd zijn dat onze praktijkinrichting zorgt voor rust en efficiëntie in de werkomgeving. Het werkklimaat wordt hierdoor geoptimaliseerd, door maatwerk. Samen komen we tot de ideale praktijkinrichting. All Dent zorgt voor de schetstekeningen, de aanbieding voor de tandheelkundige apparatuur, de tekeningen voor de loodgieter en aannemer, de installatie voor de apparatuur en het onderhoudscontract, de service én de rontgenmetingen. Ben je benieuwd? Bezoek onze website! Daar helpen we je graag verder.