Azptapac
Image default
Health

Mediation in Amersfoort

Anniek Schuurs Mediation staat graag voor u klaar in Amersfoort als u op zoek bent naar een mediator. Als u kiest voor Anniek Schuurs dan kiest u voor een betrouwbare en betrokken expert. U kunt bij mij terecht voor juridische- maar ook financiële zaken. Bij alle zaken kunt u rekenen op een zeer snelle maar ook creatieve oplossing. Een reden om voor een mediator te kiezen is omdat u allereerst bespaart op hoge kosten die u anders aan een advocaat zou uitgeven maar ook omdat meerdere partijen samen tot een passende oplossing komen. Vaak is een zaak eerder opgelost met een mediator in het midden dan wanneer u ervoor kiest om een advocaat in te schakelen.

Wat houdt mediation in Amersfoort in?

Mediation in Amersfoort houdt in dat u samen met een andere partij aan de slag gaat om een zaak op te lossen. Dit wordt gedaan met behulp van een zogenaamde mediator. De mediator neemt hier in geen enkel geval een standpunt in maar is enkel aanwezig om de twee partijen te begeleiden. Ook neemt de mediator geen beslissingen en komt ook niet met oplossingen – het doel is dat de partijen dit uiteindelijk zelf samen doen. Wel hanteren wij twee belangrijke uitgangspunten om de conflicthantering succesvol te laten verlopen. Alles moet in vertrouwelijkheid en geheimhouding worden gedaan. Alles wat er besproken wordt, blijft tussen de aanwezige partijen en de mediator. Een tweede uitgangspunt is dat de conflicthantering alleen succesvol kan verlopen als alle partijen vrijwillig meedoen. Het is dus belangrijk dat iedere partij actief meewerkt om tot een oplossing te kunnen komen. De voordelen om op deze manier de conflicten aan te gaan is dat men vaak sneller tot een oplossing komt en het kosten kan beperken. Ook heeft u alles in eigen hand, zowel het proces als de uiteindelijke uitkomst.

Wat doet de mediator?

De taak van een mediator is het proces te bewaken en te zorgen voor een goede balans tijdens het proces. De mediator zorgt ervoor dat er een veilige sfeer wordt gecreëerd waarbij partijen daadwerkelijk naar elkaar luisteren. Ook laat de mediator nieuwe invalshoeken zien om het probleem van diverse kanten te kunnen bekijken. Wij vinden het belangrijk dat er een prettige ambiance is en blijft om alles soepel te laten verlopen. Dit vindt dan ook altijd plaats op een neutrale plek. Voor meer informatie kijkt u op https://anniekschuursmediation.nl/mediation-amersfoort/.

Related Posts

Dansschool In Motion

Tandarts Utrecht

Middel erger dan probleem?