Liebherr UWT 1682 bij Cavepromotor

Azptapac-1

Een Liebherr UWT 1682 zorgt ervoor dat onze oude keuken er weer een stuk mooier uitziet. Onze keuken was alweer 11 jaar oude en mijn vrouw maakte me bijna dagelijks gek dat het tijd werd voor een nieuwe keuken, of minimaal een renovatie van de bestaande keuken. Ik werd al nerveus wanneer ze ging koken, meestal begon dan tijdens het avondeten de discussie over de, te, oude keuken. Ik was niet zo blij met die discussie, want in principe had ze gelijk (sterker nog ik was de eerste die daar, zonder na te denken, over begonnen was). En het voeren van discussies met je vrouw in de wetenschap dat ze nog gelijk heeft ook, zijn niet leuk en ook niet prettig. Echter de prijs voor een nieuwe keuken was evenmin leuk of prettig. Zeker niet in een tijd waarbij de omzet als kleine zelfstandige niet werkelijk grandioos was, iets wat ook al eens voor mijn voeten was geworpen. Maar daar was ik tegen gewapend en kon prachtig uitleggen wat er allemaal in de pijplijn zat en dat er nieuwe ontwikkelingen aankwamen. Jammer genoeg had ik geen echt antwoord op de nieuwe keuken discussie, ik pareerde deze discussie op een avond tijdens het eten, met het idee de keuken deels te laten renoveren. Dit zou goedkoper zijn dan een nieuwe keuken, ik gaf het signaal af dat ik voor deze verandering was en in mijn achterhoofd wist ik dat mijn vrouw dit toch niet zou willen. Het zou teveel overlast en troep bezorgen en dan was de keuken toch niet nieuw. Een perfecte strategische zet van mijzelf en daarmee zou de discussie over een nieuwe keuken voorlopig van de baan zijn. Dacht ik… Niets is zo onvoorspelbaar als een vrouw, ze vond een renovatie van de keuken een prima idee en had, natuurlijk, op internet al nagekeken wat de mogelijkheden waren. Ik had dit ook al een keer vluchtig gedaan en wist dat je onder de € 5.000,- niet veel voor elkaar kreeg. Toen ik gedurende de nieuwe discussie tijdens het eten, nu niet over een nieuwe keuken, maar over keuken renovatie, geen kant meer op kon, noemde ik het maximaal beschikbare budget, € 5.000,-. De discussie was voorbij, mijn vrouw dacht eindelijk dat ze haar zin had gekregen. Ondertussen was ik al enkele weken aan het bedenken hoe ik haar mijn grootste wens kon verkopen, in deze iets “arme” tijden, ik wilde voor mijn wijnvoorraad al een hele tijd een wijnklimaatkast. Na speurwerk op het internet wist ik ook al welke, de Liebherr UWT 1682. Die kon prima, als onderbouwkast, de plaats in nemen van een gammel keukenkastje. Ik had hem gevonden op de website van Cavepromotor. Wanneer ik hem daar bestelde, wist ik zeker dat ik de goedkoopste Liebherr UWT 1682 had en kreeg nog enkele zaken gratis (levering, digitale hygrometer en FreshAir Koolfilter Alertservice). De service leek ook perfect, ik had tweemaal met te gebeld en werd perfect en zeer vriendelijk geholpen, iets wat ze ook blijven doen na levering. De vraag was nu alleen nog, hoe verkoop ik het mijn vrouw? Sneller dan mijn vrouw ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden van keuken renovatie. Ik vond een firma op enkele kilometers van ons huis. De volgende dag ben ik met foto´s en afmetingen van onze keuken (en natuurlijk van de Liebherr UWT 1682 ) voorbij gegaan. Binnen twee dagen had ik een offerte van nog geen € 2.500,- in mijn zak. Dit samen met de prijs voor de Liebherr UWT 1682 paste perfect binnen het budget. Deze keer was ik het eerst aan zet gedurende het avondeten, ik vertelde dat de renovatie mogelijk was, met het design zoals mijn vrouw het wilde. Ze was razend enthousiast. ´s Avonds bestelde ik eerst mijn Liebherr UWT 1682 en daarna bevestigde de aanbieding voor de renovatie. Drie weken later hadden we een “nieuwe” keuken met de Liebherr UWT 1682 als pronkstuk.

Meer informatie: www.cavepromotor.nl

Ref. 1