Azptapac
Image default
Health

Kom heerlijk tot rust bij landgoed de Wilmersberg

Heb je een drukke en hectische periode achter de rug? Dan is het nu wel een keer tijd om lekker tot rust te komen. Trek erop uit in eigen land en geniet van de rustige omgeving van Twente. Reis af naar het oosten van het land en ontdek de rustgevende natuur en omgeving. Na een drukke periode in je leven, verdien je gewoon een moment van rust. Kom helemaal tot jezelf met een bezoekje aan landgoed en hotel Wilmersberg in de Lutte. 

Spa en beauty arrangement

Speciaal voor alle dames (en heren) die toe zijn aan een rustig weekend vol verwennerij is er het spa en beauty arrangement. Dit arrangement is geheel verzorgd en staat in het teken van ontspannen en helemaal tot rust komen. Het gaat hierbij om een drie daags arrangement met twee overnachtingen inclusief ontbijt en diner. Daarnaast is het natuurlijk geen spa en beauty arrangement als dat niet aanbod komt. De beautyspecial bestaat uit een heerlijke gezichtsbehandeling en een lichaamsbehandeling naar keuze. Daarnaast beschikt het hotel over diverse faciliteiten waarmee je helemaal tot rust komt. Denk aan een Turks stoombad, een whirlpool, een sauna met dompelbad en een heerlijk overdekt zwembad.

Wees op tijd met het boeken!

Wie wil dat nou niet? Een heerlijk arrangement dat in het teken staat van spa en beauty. Heel erg leuk om cadeau te doen, aan een vriendin of aan jezelf. Let hierbij wel op, dat het belangrijk is dat je er op tijd bij bent. De spa en beauty arrangementen zijn erg populair en dat is natuurlijk niet zonder reden. Overweeg je om ook een reservering te maken? Zorg dan dat je niet te laat bent. Hoe eerder je reserveert hoe beter. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje!

http://www.wilmersberg.nl