Global Hair

Azptapac-1

 

Global Hair is dé specialist op het gebied van haartransplantatie. Zoekt u naar een manier om uw uitgevallen haar weer terug te krijgen? Dan kunt u een gesprek aangaan met een van onze consultants. Deze kan u alles uitleggen over de oorzaak van haarverlies, wat u er tegen kunt beginnen en bij welke haarkliniek (in Nederland, België of Turkije) u uw behandeling het beste kunt ontvangen.

Haartransplantatie middels FUE

Op dit moment zijn er twee methoden van haartransplantatie in omloop die het meest worden toegepast. Dat zijn de FUE methode en de FUT methode. In het eerste geval zal er haar voor haar de transplantatie worden uitgevoerd. In het tweede geval wordt er een stuk huid met alle haren erop worden getransplanteerd. Deze laatste techniek laat een groot litteken achter. Global Hair is daarom voorstander van de FUE techniek (follicle unit extraction). Hierbij wordt de hoofdhuid heel gelaten en slechts met een klein boortje alle follikels stuk voor stuk verwijderd en herplaatst met minimale pijn. Uw haar groeit vervolgens weer terug. Hebt u interesse in een FUE haarimplantatie spreek dan met een consultant van Global Hair.

Haarimplantatie voor iedereen

Voor de beste haartransplantaties moet u wezen bij Global Hair. Als expert op het gebied van het implanteren en transplanteren van haren kunnen wij u doorverwijzen naar de beste klinieken die er te vinden zijn. Over het algemeen zijn de Turkse haarspecialisten goedkoper dan die van Nederland. En doordat ze zoveel aanvragen krijgen om een haarimplantatie uit te laten voeren hebben de artsen en haarchirurgen enorm veel ervaring opgebouwd. Als u dus op betrouwbare wijze de grafts of follikels van uw haarkrans op uw achterhoofd wilt laten transplanteren dan kunt u terecht bij onze haarkliniek in Turkije voor een maximaal resultaat. Wilt u een consult? Spreek dan met een adviseur van Global Hair over haarimplantatie bij een haarkliniek in Turkije.