Fibromyalgie. Wat is het precies en wat zijn de klachten?

Azptapac-1

Bij reuma denkt men vaak direct aan ontstoken gewrichten. Dit is echter een misvatting, want dit is enkel een specifieke variant van reuma. Deze variant wordt officieel dan ook reumatoïde artritis genoemd. Een andere vorm van reuma is fibromyalgie. Hierbij worden niet de gewrichten getroffen, maar de spieren en het bindweefsel. Vandaar ook de term ‘wekendelenreuma’. Fibromyalgie is ontzettend vervelend en kan behoorlijk wat klachten opleveren. Spierpijn, hoofdpijnklachten door nekpijn en stijfheid. Vaak zitten de klachten in de rug. Het is met fibromyalgie vaak lastig om goed te functioneren.

Verminder pijn en stijfheid met de fibromyalgie behandeling

Gelukkig zijn er behandelingen voor fibromyalgie. Naast de behandeling door een arts is het altijd goed om de ogen open te houden voor een alternatieve fibromyalgie behandeling. Deze behandeling van T-Therapie.nl zorgt door middel van magnetische velden en de contractie hier tussen, dat de doorbloeding wordt verbetert. Daarnaast wordt de zuurstofopname van cellen verhoogd. Pijnklachten en stijfheid kunnen aanzienlijk verminderen.

Bezoek de website of neem contact op

Heeft u last van de reumatische aandoening fibromyalgie? Dan bent u vast benieuwd naar aanvullende informatie over fibromyalgie behandeling van T-Therapie.nl. U kunt dan het volgende contactformulier invullen