Eenvoudige oefeningen om buikvet te verbranden

Azptapac-1

We hebben al eerder geschreven over het verbranden van buikvet en buikspieroefeningen voor thuis. Hiervan hebben wij een perfecte combinatie gevonden. Buikvet verbranden met eenvoudige oefeningen die je thuis kan uitvoeren. Lees snel verder.

Buikvet verbranden met een stoel

Als je bereid bent om af te rekenen met het vet rond je buik dan ben je bij Spierentraining.nl aan het goede adres. Wij hebben vier verschillende oefeningen voor je op een rij gezet waardoor je thuis buikvet verbrandt met behulp van een stoel. Een stoel? Het klinkt gek maar dit is een bewezen methode die ook veel personal trainers aanraden.

De eerste oefening is de Knee Pull-ins. Bij deze oefening ga je op een stoel zitten met je rug tegen de leuning. Je handen plaatst je aan de zijkanten van de stoel. Breng je knieën gecontroleerd naar je borst, houdt 5 seconden vast en laat ze weer zakken tot de beginpositie.

De tweede oefening om buikvet te verbranden is de Body Raise. Hierbij ga je achter een stoel staan. Buig je lichaam naar voren richting de stoelleuning, ga hierbij een beetje door je knieën. Tijdens dat je je lichaam buigt strek je je armen naar voren en je stopt als je handen de bovenkant van de leuning raken. Ga hierna weer terug naar beginpositie.

De derde en tevens de makkelijkste oefening is de Leg Lift. Je gaat rechtop op de rand van een stoel zitten en je til je been op totdat je been gestrekt vooruit staat. Hierna laat je je been weer zakken en wissel je van been.

De laatste oefening om je buikvet te verbranden is de Plank. Dit is een andere variant dan de ‘normale’ Plank. Ga voor een stoel staan en pak de stoelzitting aan de buitenkanten vast met je handen. Neem de Plank positie en je leunt dan met je armen op de stoel. Houdt dit 30 seconde vast en herhaal dit nog een aantal keer.

https://www.spierentraining.nl/4-makkelijke-stoel-oefeningen/