Azptapac
Image default
Health

Direct uw lamelparket in huis

Wilt u graag uw huis een nieuwe look geven met lamelparket maar wilt u niet lang moeten wachten? Wij kennen het probleem. Als je wilt verbouwen of verhuizen wil je er zo snel mogelijk mee beginnen en dus ook zo snel mogelijk weer er mee klaar zijn. Bax Houthandel begrijpt dat en kan uw huis direct en snel een nieuwe uitstraling geven. Bax Houthandel is specialist in eiken vloeren en wilt u graag helpen bij de keuze van uw vloer.

Weinig budget

Ook als uw budget niet zo groot is, hoeft u zich niet druk te maken. Bax Houthandel heeft vloeren voor elk budget en gaat samen met u kijken naar welke vloer aan uw wensen voldoet én binnen uw budget past. Niemand wil te veel geld betalen, dat begrijpt Bax Houthandel ook – daarom is er een duidelijk overzicht van alle vloeren en welke prijzen daarbij horen. Zo kunt u meteen een selectie maken wat wel en niet binnen uw budget past en hebt u geen valse hoop. Gezien er meer dan 250 soorten vloeren zijn, zit er zonder twijfel ook de geschikte vloer voor u bij. De vloeren kunnen zo snel geleverd worden omdat de vloeren van eigen productie zijn. Dus de vloeren worden direct uit de fabriek naar u geleverd – geen onbekende tussenleverancier. Zo wordt u verzekerd van de kwaliteit en deskundigheid van Bax Houthandel.

Lamelparket vloeren

Bax Houthandel heeft een eigen productie van lamelparket vloeren. Hierbij kunt u kiezen tussen de budget vloer en de multiplank vloer. Het verschil tussen deze twee vloeren gaat vooral om de dikte en de breedte van de vloer. De multiplank is daarom net iets beter van kwaliteit dan de budget vloer maar daar betaalt u ook meer voor. Beide vloeren kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming dus u houdt u huis fijn en warm in de winter. Ook wordt de vloer zo strak mogelijk gelegd om het geheel recht te houden en door de toplagen blijft de vloer sterk en watervast. Bovendien worden de vloeren door experts gelegd en kunt u de vloeren ook meenemen tijdens een verhuizing.

Related Posts

Fitness aanbieding

Stress kan buikpijn veroorzaken

Buitengewoon Mediation voor buitengewone situaties