Azptapac
Image default
Health

De experts op het gebied van Schuifpuien

Ik wilde al heel lang een schuifpui laten maken bij de opening van ons huis richting de tuin. Eerst hadden we gewoon een deur die open en dicht kan, maar hierdoor kregen we geen licht van buitenaf in huis en dat vond ik erg jammer. Dit was de redenen om mijn vrouw over te halen om een schuifpui aan te schaffen en dat is mij gelukt! Maar nu moesten nog een goed bedrijf vinden die voor ons dit klusje wilden doen.

Goede kwaliteit schuifpuien vinden

In het begin hadden we echt geen idee waar we een specialist konden vinden die gespecialiseerd was in schuifpuien. Eerst gingen we in de omgeving kijken of er lokale bedrijven waren die ons wilden helpen. Helaas hadden we daar geen geluk en moesten we steeds op zoek naar een ander bedrijf. Op een gegeven moment waren we het ronddwalen een beetje zat en gingen we zoeken via het internet. Al snel kwamen er veel bedrijven die gespecialiseerd waren in schuifpuien en meer. Het eerste bedrijf waar we contact mee hadden, waren nog te onervaren om ons te helpen. Het tweede bedrijf hadden we een afspraak gemaakt, maar die waren ze helemaal vergeten. Dus dat vonden we niet heel professioneel. Het laatste bedrijf waar wij contact mee hadden was Schipper Ede en toevallig was dat bedrijf bij ons in de buurt, dus daar hadden we ook een afspraak mee.

Schipper Ede

Op de dag van de afspraak kregen we een vriendelijk welkom en gingen we naar een klein kantoor kamertje om daar alle details te bespreken wat onze wensen en behoeften waren. Al snel waren de medewerker en wij op één lijn en wisten we meteen dat we hier ons schuifpui moesten laten maken. Dat zij akkoord zijn gegaan om de klus te doen, maakten we meteen een afspraak om het bij ons in huis te komen maken. Nu zijn we twee weken verder en we zijn super blij met onze schuifpui. Alles is ineens een stuk lichter in de kamer en het is gemakkelijker om naar de tuin te gaan. Echt een top investering.

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Schipper Ede? Bekijk dan de website van Schipper Ede voor meer informatie.

Related Posts

Studio 139 nagelsalon Den Haag

Praktijkinrichting van All Dent

Waarom ik een ooglidcorrectie heb laten doen