Azptapac
Image default
Health

Dansschool In Motion

Men kan met dansschool In Motion Dans leren hoe je alle bewegingen onder de knie kunt krijgen van verschillende dansstijlen. Zo kan men jazzballet doen, breakdance, streetdance en andere vormen. Ook is er dans voor kinderen. Zo is er peuterdans en Kids Swing. En verder kan men in conditie blijven met yoga en zumba.

Wil je dus danslessen volgen bij onze dansschool dan kan je zowel leren om te dansen en blijf je gelijkertijd fit en in conditie. De mogelijkheden bij In Motion Dans zijn zeer divers. Je kan zelf kennismaken met moderne dansvormen, maar ook jouw kinderen kunnen dat. Of als je alleen fitter wilt worden is ook mogelijk. Kom daarom naar onze danschool en start met bewegen bij In Motion Dans.

Dansen in verschillende stijlen

Wil je dansen in verschillende stijlen bij onze dansschool van In Motion Dans. Er zijn danslessen met breakdance, hiphop en jazz. Mochten jouw kinderen mee willen doen dan zal er rekening gehouden worden met de persoonlijke ontwikkeling van jouw kinderen. Er zal geleerd worden hoe je je kan uiten en er zal een basis gelegd worden hoe men een creatief individu kan zijn. Hierin zijn twee opties te onderscheiden voor de allerjongsten: de Kids Swing en de peuterdans. Hierbij blijft de choreografie simpel. Voor volwassenen zijn er meer opties in onze dansschool.

Groepslessen om fit te worden

Wanneer men naar In Motion Dans komt om fitter te worden zijn er nog andere mogelijkheden. Zo kan men onze dansschool komen om er zumba te volgen in groepslessen. Hierdoor krijg je meer conditie en een hogere (core) strength. Naast dansvormen zijn er nog andere manieren om aan beweging te komen om fit te worden. Zo bieden we ook bewegingsvormen aan met groepslessen met yoga. Er zijn dus flink wat opties om uit te kiezen bij In Motion Dans om fit te blijven of om te leren dansen.

Related Posts

Fibromyalgie. Wat is het precies en wat zijn de klachten?

Een ouder uiterlijk

Hoe voorkom ik gaatjes?