Azptapac
Image default
Health

Dankzij de schilder uit Nijmegen heb ik weer een stralend huis!

Ik heb de hulp ingeschakeld van een super goede schilder uit de omgeving van Nijmegen. Mijn oude huis staat nu een tijdje leeg, omdat ik verhuisd ben naar een apparemment. Helaas is mijn oude huis nog niet verkocht, dus ben ik nog druk bezig om het huis wel te verkopen. Maar ik merkte dat de verf er ook langzaam niet meer verzorgd uitzag. Daarom ging ik op zoek naar een goede schilder die mij kon helpen voor een goede prijs.

Een goede schilder uit Nijmegen vinden!

Ik dacht eerst bij mijzelf dat een schilder vinden in Nijmegen een makkelijke klus zou worden. Helaas zat ik er met mijn gedachten naast, want ik heb wel veel bedrijven benaderd die voor mij goed genoeg waren. Maar die konden steeds niet en hadden geen interesse om mij verder te helpen. Na een tijdje zoeken had ik nog twee schildersbedrijven over. De ene was een ZZP’er die net was begonnen en niet veel ervaring had en de ander was Schaepmeester die goede reviews op de website had staan. Toen ik contact wilde opnemen met de ZZP’er kreeg ik te horen dat hij helemaal niet meer bestond. Dus nadat telefoontje heb ik Schaepmeester benaderd en daar kreeg ik snel contact met iemand van het bedrijf.

Schaepmeester is super!

Nadat ik contact had met het bedrijf waren zij erg begripvol voor mijn situatie. Daarom wilde mij erg graag helpen. Tijdens het gesprek maakten we een afspraak om bij het oude huis te verven. Op de dag van de afspraak kwamen twee medewerkers van Schaepmeester op tijd aan en vroegen ze meteen waar ze aan het werk moesten. Ik liet ze de plekken zien waar het gedaan moest worden en ze gingen meteen aan de slag. Ze hebben alleen maar met een glimlach lopen schilderen en daar wordt je zelf ook vrolijk van. Toen ze klaar waren stond het huis er al meteen beter bij! Ze hadden super strak geschilderd en ik kon niks aanmerken wat fout was. Wat een super bedrijf met echte vakmannen!

Meer weten over Schaepmeester? Bekijk dan de website via www.schaepmeester.nl.

Related Posts

Een passende brace voor ieder lichaamsdeel

Weekendje weg in Twente is geen gek idee

Een mantelzorgwoning kopen