Azptapac
Image default
Health

Cursus BHV

Cursus BHV volgen

Om te voldoen aan de Arbo-wetgeving is het belangrijk dat in iedere organisatie een aantal bedrijfshulpverleners (kortweg BHV’ers) worden opgeleid.

Bij AREHBO service & advies kunt u terecht voor diverse cursussen BHV waarmee uw personeel optimaal is voorbereid op eventuele calamiteiten en noodsituaties binnen het bedrijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de BHV Basiscursus, waarbij onder meer reanimatie, gebruik van de AED, brandbestrijding en ontruiming en communicatie behandeld worden. Deze cursus neemt 4 dagdelen in beslag en leert uw medewerkers alle basisvaardigheden die ze nodig hebben als BHV’ers. Natuurlijk is het ook goed om de eerder opgedane kennis opnieuw in de praktijk te brengen. Hiervoor is er de handige herhaling cursus BHV. Deze cursus duurt 2 dagdelen en frist het geheugen van uw BHV’ers weer helemaal op. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor de opleiding tot Hoofd BHV. Dit is een ideale cursus voor de medewerker die de beleidsmatige kant van BHV binnen uw bedrijf gaat regelen. Ook is het mogelijk om via AREHBO service & advies een BHV E-learning module te volgen.

BHV cursus op locatie volgen

Alle cursussen BHV kunnen gevolgd worden op de locatie van AREHBO service & advies in Ede. Daarnaast is het mogelijk om de cursus op uw eigen locatie te houden. In de cursusplanning vindt u de beschikbare data voor de cursus BHV. Om de diverse opties te bespreken kunt u ook contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0318 – 47 88 70. Tevens kunt u het contactformulier op onze website invullen, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Related Posts

Een pand onderhouden

Ooglaseren en zwangerschap

Letsel als gevolg van een ongeluk? Claim uw smartengeld!