Azptapac
Image default
Health

BetanClinics Kliniek in Groningen

Betan Clinics Plastisch Chirurgen

Bij Betan Clinics werken we graag aan de verbetering van de esthetische kwaliteit van uw leven. Wij zijn een kliniek gevestigd in Groningen met een aantal zeer ervaren plastisch chirurgen werkzaam. Als kliniek zijnde bieden wij verschillende behandelingen aan om onze patiënten te voorzien van meer vreugde en genot in het leven. Onze patiënten komen met verschillende doeleinden naar onze kliniek.

Een aantal hiervan komen om een esthetische behandeling te ondergaan. In veel gevallen gaat dit om verschillende rimpelbehandelingen. Bij BetanClinics bieden wij een ruime selectie aan rimpelbehandelingen aan. Veel van deze behandelingen worden uitgevoerd in het gezicht van de patiënt. Denk hierbij aan rimpelbehandelingen zoals rondom de mond, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes.

Als plastisch chirurgen in Groningen staan wij voor kwalitatieve behandelingen met als doel een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Bij iedere patiënt die nieuw bij ons binnenkomt beginnen wij met een gesprek. Tijdens dit gesprek proberen wij zo goed mogelijk de geschiedenis van de patiënt te achterhalen en wat zijn of haar behoeftes zijn wanneer het aankomt op de keuze van behandeling. Doordat wij met de nieuwste behandelmethodes te werk gaan behalen wij keer op keer een natuurlijk resultaat voor onze patiënten. Voor ons houdt een natuurlijk resultaat in: Met zo min mogelijk verandering een zo groot mogelijk verschil maken.

Botoxbehandelingen bij Betan Clinics

Bij BetanClinics is het mogelijk om een grote selectie aan botoxbehandelingen te ondergaan. Alvorens de behandeling zullen we eerst een intakegesprek houden waarbij u uw wensen kunt uitspreken aan de plastisch chirurg. De plastisch chirurg maakt op basis van dit gesprek een plan om de behandeling zo goed mogelijk in kaart te brengen. Belangrijk bij iedere botoxbehandeling bij BetanClinics is dat de kwaliteit en veiligheid van de behandeling en de patiënt blijven gewaarborgd.

De botoxbehandelingen hebben vaak het doeleinde om de rimpels van een patiënt te verminderen. Denk hierbij aan rimpels rondom de oog, mond of op het voorhoofd. De botoxbehandeling wordt gedaan door middel van kleine prikjes op de plek waar de rimpels zich voordoen. Doordat de chirurg werkt met prikjes kunnen zowel diepliggende als oppervlakkige rimpels worden aangepakt. Onze chirurgen hebben al talloze botoxbehandelingen achter de rug waardoor ze zeer ervaren zijn op dit gebied.

Bent u benieuwd naar meer informatie over onze ervaren plastische chirurgen en hun specialiteiten? Neem dan een kijkje op onze website. Ook voor meer informatie over onze verschillende behandelingen kunt u hier terecht.

 

https://www.betanclinics.nl

Related Posts

Hoe laat je je kinderen weer buitenspelen?

Alles over de Femilift | Behandeling en Femilift kosten

Wat zijn het eigenlijk, maaltijdvervangers