Azptapac
Image default
Health

Anti aging specialist

Stoort u zich steeds meer aan die fronsrimpel? Last van pigmentvlekjes of donkere kringen onder de ogen. Wellicht bent u ontevreden over de contouren van uw lichaam? Kom dan eens langs bij Van Lennep Kliniek in Den Haag of Oegstgeest. De kliniek wordt geleid door de zeer ervaren cosmetisch arts Ludy Holst.

Haar specialisme is anti-aging in de cosmetisch geneeskundige. Er zijn voor mannen en vrouwen diverse behandelingen die de huid mooier, egaler en jonger kunnen maken. Een behandeling waarbij gekeken wordt naar het totaalplaatje geeft het mooiste en natuurlijkste resultaat.

Van Lennep heeft drie klinieken, twee in Den Haag en een in Oegstgeest. U kunt altijd even binnenstappen voor gratis advies. Een afspraak maken is nog handiger, dat weet u zeker dat we u alle aandacht kunnen geven.

Ouder wordende huid

Gezichtsrimpels, maar ook rimpels in de hals en bij het decolleté ontstaan doordat de huid ouder wordt. Ouder wordende huid verslapt en daardoor verschijnen lijntjes. Heeft u veel last van een bepaalde rimpel, dan is daar zeker iets aan te doen. Er zijn behandelingen met injectables en zonder injectables. Een combinatie is ook mogelijk. Wat in uw geval aan te raden is, kan Ludy Holst of een van haar collega’s vertellen tijdens een kennismakingsbijeenkomst. Aan zo’n consult zijn geen kosten verbonden en het advies is natuurlijk vrijblijvend. 

Afhangede mondhoeken, volle lippen

Wilt u iets meer weten over lippen opvullen? Het opvullen of vergroten van lippen gebeurt met name om lippen een mooiere, vollere uitstraling te geven. Een lipfiller is zeer geschikt om: -ongelijke lippen in evenwicht brengen; -dunne lippen meer volume geven; -ouder wordende lippen een jongere look geven; -het verminderen van littekens bij lippen; -het minder zichtbaar maken van rokerslijntjes bij lippen. Bij Van Lennep Kliniek kijken we niet alleen naar de lippen maar naar het totale gelaat. Alleen de lippen vullen kan namelijk niet het gewenste effect bieden. Iedere behandeling is volkomen veilig en het eindresultaat zo natuurlijk mogelijk. In zijn algemeenheid zult u negen maanden tot een jaar plezier hebben van de lipfiller. Vanzelfsprekend kunt u daarna terugkomen naar de kliniek voor een herhalingsbehandeling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Van Lennep Kliniek. U kunt bellen met nummer 070-7370088 of een mail sturen.

https://www.vanlennepkliniek.nl/

Related Posts

Snelle veranderingen in technologie

Weer mooie, open ogen voor een heldere look

Een ouder uiterlijk